Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

UPDATE ora 16.30: Deputatul USR, Emanuel Ungureanu, a declarat la Realitatea PLUS că a fost contactat de o persoană care i-ar fi dat mită lui Mircea Beuran: „O persoană care i-ar fi dat mită lui Beuran m-a contactat. (…) Este vorba despre 10.000 de euro. Informațiile pe care le dețineam acum câteva luni cu privire la posibile fapte de corupție cu privire la Beuran ar putea fi confirmate în aceste zile. Sunt implicate și alte persoane din sistemul medical, nu numai el. Aș lăsa ca procurorii să comunice numai ce pot în această fază a anchetei penale. (…)

Nu e un caz particular, chiar ieri îmi scria un domn despre practicile unor dumnezei medicali. Azi am primit informații de la un domn care reprezenta o firmă de medicamente și care-mi explica cum a dat mită în două tranșe unor doctori care erau șefi de secție și care foloseau foamea de bani a unor firme din industria farmaceutică pentru a-și rotunji veniturile. Eu îi trimit la procurori să-și facă datoria civică. E trist că oamenii au mai multă încredere în mine uneori decât în instituții ale statului”, a declarat Emanuel Ungureanu, într-o intervenție telefonică.

Integral pe Curentul