Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Au început ca o joacă, în 2017, iar în scurt timp activitatea lor extrașcolară s-a transformat într-o revistă națională care a ajuns acum să fie și internațională, în adevăratul sens al cuvântului. S-au îmbogăţit în timp prin evenimente, training și cursuril online.

Proiectul Pov21 (Point of View of the 21`st century) a luat naștere în 2017, în Bistrița, fiind pe atunci abia o activitate extrașcolară, o modalitate a unui grup de tineri de a-și petrece timpul în mod productiv și de a-și dezvolta creativitatea.

S-a concretizat printr-o revistă online susținută de idei și articole exclusiv de tineri, în condițiile în care cel mai tânăr dintre redactorii săi are doar 15 ani. Adolescenții au fost încurajați încă de la început să spună ce gândesc fără rețineri, dar și ca singura lor limită e cerul.

Nici măcar doi ani nu a durat pentur ca ceea ce a început ca o joacă să se transforme într-un produs media consumat de mii de cititori în fiecare zi. În același timp, proiectul a înglobat zeci de evenimente și emisiuni TV. Tinerii care au pus bazele acestui produs media au acumulat cunoștințe de marketing online, SEO, PR, organizare evenimente sau strângere de fonduri.

Integral pe România Liberă