Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Florin Cîţu trebuia să fie audiat, marţi, în Comisia economică din Senat. Ministrul Finanţelor a transmis, însă, o scrisoare în care precizează că instituţia pe care o conduce nu se ocupă de politica de creditare sau de contractarea de datorie publică, astfel obiectul audierii nu există.

„Ministerul Finanţelor Publice nu se ocupă de politica de creditare a ţării şi nici de contractarea de datorie publică. Dacă nu cumva este o confuzie sau o eroare de redactare a invitaţiei pe care ne-aţi făcut-o, vă informăm că alte instituţii, respectiv băncile comerciale se ocupă de politica de creditare. În acelaşi timp, nu este foarte clar ce doriţi să analizaţi în legătură cu contractarea sistematică de datorie publică, întrucât această definiţie nu apare nicăieri în atribuţiile MFP”, se arată în scrisoarea transmisă preşedintelui Comisiei economice, Daniel Zamfir, de către Florin Cîţu.

Integral pe Gândul