Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Mai mulți senatori și deputați liberali vorbesc pe la colțuri, din ce în ce mai insistent, că dacă moțiunea de cenzură împotriva Guvernului PNL nu trece de Parlament, premierul Ludovic Orban trebuie să își dea demisia. Acesta este scenariul care circulă în rândul parlamentarilor liberali, mai ales după ședința de marți a Biroului Executiv al PNL, de la Palatul Parlamentului.

Surse liberale au dezvăluit că demisia premierul Ludovic Orban este, cel mai probabil, planul B pentru declanșarea alegerilor parlamentare anticipate de care vorbea, luni, președintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni, scriu Știripesurse.ro. „S-a cam pus batista pe țambal!”, a punctat un liberal după ședința de partid.

Șeful statului a declarat presei că există un plan B, în cazul în care moțiunea de cenzură nu va trece de Parlament. „Chiar în această săptămână se desfășoară o sesiune extraordinară a Parlamentului și aștept cu mare interes ce va decide Parlamentul”, a spus Klaus Iohannis.

Integral pe România Liberă