Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Corina Corbu, a convocat deja secţiile unite ale ÎCCJ, pentru formularea sesizării Curţii Constituţionale pe legea votată, marți, de Parlament.

Judecătorii de la Înalta Curte de Casație se vor aduna, miercuri, la ora 18, pentru a discuta eventualitatea sesizării Curții Constituționale a României, în chestiunea pensiilor speciale, eliminate de Parlament, marți, prin vot. Secțiile Reunite ale ICCJ se pot întruni în ședință comună și să decisă asupra acestei sesizări, Înalta Curtea, fiind printre puținele instituții din Statul Român, care pot sesiza Curtea Constituțională, în diferite probleme.

Preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Corina Corbu, a convocat deja secţiile unite ale ÎCCJ, pentru formularea sesizării Curţii Constituţionale pe legea votată, marți, de Parlament, prin care se elimină pensiile de serviciu ale magistraţilor.

Integral pe Evenimentul Zilei