Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila a cerut revocarea arestării preventive a celor doi suspecţi după ce analizele ADN ar fi evidenţiat că urmele biologice de pe pantalonii victimei nu aparţin acestora.

Cazul fetiţei de 10 ani care a fost violată la Brăila a luat o turnură neaşteptată. În şedinţa de judecată a Judecătoriei Brăila de pe 16 ianuarie, procurorul a cerut revocarea arestării preventive în cazul lui Cătălin Cornel Drăgan (30 de ani) şi Corin Mămăligeanu (20 de ani), ambii fiind cercetaţi iniţial pentru lipsire de libertate şi viol.

Conform unor surse judiciare apropiate anchetei, Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila şi-a motivat decizia prin faptul că au apărut noi probe în dosar, mai exact expertiza ADN ce a vizat urmele biologice prelevate de pe pantalonii victimei a stabilit că acestea nu aparţin celor doi suspecţi, Cătălin Cornel Drăgan şi Corin Mămăligeanu. Este vorba, de fapt, despre o a treia persoană, care a şi fost arestată preventiv în acest caz şi care a devenit principalul suspect în acest moment. Noile informaţii vin în totală contradicţie cu ceea ce s-a întâmplat iniţial în acest caz.

Integral pe Adevărul