Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Deputații se reunesc marți, de la ora 14.00, într-o ședință de plen destinată dezbaterii și votului proiectului de lege privind eliminarea pensiilor speciale. Majoritatea partidelor parlamentare vor avea înainte ședințe de grup pentru a-și bate în cuie strategia cu care intră la vot. STIRIPESURSE.RO a contactat reprezentanți din mai multe grupuri parlamentare și tabloul este urmatorul:

1. PNL vrea vot final azi, urmând ca Guvernul să „repare” legea prin Ordonanță de Urgență. Ca variantă 'B' la PNL este angajarea răspunderii Guvernului pe un proiect propriu de eliminare a pensiilor speciale dacă legea se retrimite la comisii și rămâne blocată în proceduri.

2. Nici PSD nu este de acord cu retrimiterea legii în comisii și vrea, la fel ca PNL, un vot final azi. Cu mențiunea că PSD va propune respingerea în plen a amendamentelor care fac referire la artiști și la sportivi.

Integral pe Stiripesurse