Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Temperaturi de primăvară, ploi, lapoviţă, polei şi vânt puternic anunţă meteorologii la final de ianuarie. La munte, în următoarele zile vor predomina ninsorile.

Conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie(ANM) , marţi, 28 ianuarie, în vestul, nordul şi centrul ţării cerul va fi mai mult noros şi mai ales spre seară şi în cursul nopţii pe arii extinse vor fi precipitaţii în general moderate cantitativ. Acestea vor fi mai ales sub formă de lapoviţă şi ninsoare la munte, mixte în Maramureş şi în Transilvania şi predominant sub formă de ploaie în Crişana şi Banat. În restul teritoriului, înnorările vor fi temporare şi numai pe arii restrânse, îndeosebi noaptea, se vor semnala ploi slabe. Izolat vor fi posibile depuneri de polei.

Temporar, cu precădere noaptea, vântul va avea intensificări la munte spulberând sau viscolind ninsoarea pe creste, precum şi în Banat, Crişana, local în Maramureş şi Transilvania, iar la cote mai reduse şi în celelalte regiuni. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 şi 12 grade, iar cele minime, în general, între -2 şi 5 grade. Pe arii restrânse, mai ales la începutul intervalului, în zonele joase se va semnala ceaţă.

Integral pe Adevărul