Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

În Parlament s-a copt o alianță de conjuctură pe tema alegerii președinților de Consilii Județe în două tururi. Măsura este susținută de Pro România, ALDE și PMP, ceea ce ne arată că, în ciuda trecutului politic, Ponta, Băsescu și Tăriceanu au ajuns la un numitor comun, la un proiect punctual.

Președintele PMP, Eugen Tomac, este unul dintre cei care au precizat că parlamentarii PMP vor vota împotriva moțiunii de cenzură: ”Categoric, votăm împotriva unei eventuale moțiuni, din motive de susținere a Guvernului și în primul rând, noi am cerut premierului Orban să-și asume ferm, atunci când am dat votul pentru învestire, că va promova acest proiect și iată că se întâmplă ceea ce ne așteptam, Guvernul își pune pe masă mandatul și își asumă revenirea pentru alegerea primarului în două tururi”, a spus Tomac, la RFI.

Integral pe Stiripesurse