Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fostul premier Sorin Grindeanu a participat Conferința de alegeri a PSD Timiș. Cu acest prilej a declarat că PSD a pierdut în trei ani aproximativ 60% dintre votanți și că această cădere este generată în primul rând „de greșeli personale, de greșeli de management, de autism politic și de orbire strategică”.

„Din punctul meu de vedere, PSD-ul a fost adus într-o situație dificilă. Nu mai avem forță, în aproximativ 3 ani am pierdut aproximativ 60% din votanți. Începem să nu mai contăm în lupta politică decât prin majoritatea parlamentară, dar este tot mai greu să menținem acest echilibru. Prietenul meu, Marcel, face eforturi supraomenești pentru asta și îi datorăm destul de mult în acest moment pentru modul în care a gestionat lucrurile în Parlament.

Această cădere nu este generată de forțe ale evoluției istorice, este generată în primul rând de greșeli personale, de greșeli de management, de autism politic și de orbire strategică. Am guvernat cu creștere economică, am avut resurse destule, am făcut multe lucruri bune. În plus, nu am avut o opoziție puternică, sigur, am avut un adversar, pe Klaus Iohannis, dar asta nu justifică această cădere. Trebuie o analiză cinstită, corectă și pentru prima dată o analiză care să aibă urmări serioase asupra organizării partidului”, a apus Sorin Grindeanu.

Integral pe CotidianulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.