Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, duminică, la Conferinţa de alegeri a organizaţiei de Timiş, că de câteva săptămâni „nişte «prieteni»” l-au avertizat în privinţa lui Sorin Grindeanu, care a spus că va reveni în PSD. „Eu nu şi nu! Batman, Batman!”, a precizat Ciolacu.

„De vreo câteva săptămâni am nişte «prieteni» care îmi tot spun: ai grijă la Grindeanu, ai grijă la Grindeanu. Eu nu şi nu! Batman, Batman!”, a spus Marcel Ciolacu, la Timişoara. Prezent şi el la eveniment, fostul premier Sorin Grindeanu a declarat că unii colegi din partid încearcă să facă „aranjamente cu puterea pentru a nu avea contracandidaţi puternici în judeţele din care provin”.

Grindeanu le-a promis celor din PSD Timiş că va veni alături de ei anul acesta, deşi momentan nu se poate reînscrie în partid.

Integral pe Gândul