Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Gazetarul şi jurnalistul Cristian Tudor Popescu vine cu o serie de declaraţii şocante despre unii locuitori din România, care sunt adepţi ai teoriei conspiraţiei şi au o “minte îngustă”. Totul are legătură cu mult disputata introducere a unor buletine cu cip şi în ţara noastră.

Vestea introducerii noului buletin cu cip în România a adus după sine, ca şi în cazul cardului de sănătate, numeroase discuţii şi păreri în contradictoriu, care de care mai bizare. Unii români spun că vor fi urmăriţi de autorităţi sau menţionează chiar Apocalipsa.

Cristian Tudor Popescu a comentat, pentru Digi24, reacţia acestor oameni. El reaminteşte că este vorba despre o opţiune, oamenii nu vor fi siliţi să adopte noul sistem. În plus, gazetarul le transmite următorul mesaj celor speriaţi că vor fi urmăriţi şi supravegheaţi de autorităţi prin intermediul cipului din buletin: “statul, serviciile secrete și puterile alea mari din lumea asta vă pot urmări acum, stimați cetățeni ai României, fără niciun cip în buletin”.

Integral pe Capital