Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Milioane de români stau cu sufletul la gură. După ce PSD a fost dat jos de la putere, social democrații spun că PNL nu va mai mări pensiile conform legii. Noul ministru al Finanțelor, Florin Cîțu spune câți bani mai are Guvernul. Sunt date oficiale despre banii românilor.

Bugetul României pentru 2020 trebuie să suporte noua lege a pensiilor. Aceasta prevede creșteri de 40% pentru pensiile a milioane de oameni. După ce a fost dat afară de la Palatul Victoria, PSD a început o serie de atacuri la PNL. Social democrații spun că liberalii nu vor mări pensiile românilor.
Scandal pe banii românilor

Este un scandal de proporții pe banii românilor. Noul ministru al Finanțelor, Florin Cîțu, lămurește toate controversele și vine cu date oficiale. Acesta a explicat că Legea bugetului pe anul 2020 are prevăzută creșterea pensiilor.
„A fost o ordonanţă de urgenţă prin care această dublare a alocațiilor a fost prorogată până la sfârşitul lunii iulie. Înseamnă că legea va fi implementată de la 1 august”, a spus Florin Cîțu, la Digi 24.

Integral pe Capital