Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Scriam, cu câteva zile în urmă, că Iohannis este un om mort fără PSD. Ceea ce atunci părea doar un scenariu, iată că acum prinde contur. Liberalii, disperați de reprezentarea discutabilă în teritoriu, au declanșat cea mai amplă operațiune de recrutare, direct sau „sub steag străin”. Racolarea este inițiată de ALDE și vizează cu predilecție primari și președinți de Consilii Județene, toți de sorginte social-democrată.

Apoi, aceștia sunt transferați la PNL și nimeni nu-i îi mai poate acuza că, de la bun început, și-au trădat partidul în favoarea liberalilor. Nici vorbă, ei au optat pentru ALDE, de unde li s-a ivit ocazia să ajungă la PNL. Loialitatea, încrederea acordată de oameni, angajamentele luate? Lasă-le naibii, că nu țin de foame.

Uite cum, așa cum am mai scris, social-democrații nu mai sunt toxici sau nocivi, după cum îi caracteriza Iohannis. Sunt chiar foarte buni, apreciați inclusiv pentru numărul de voturi pe care le pot aduce și întăresc partidul lui Orban.

Integral pe Naţional