Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Compania Națională Aeroporturi București (CNAB) a remis, vineri, un comunicat de presă referitor la persoanele care au călătorit în China și tranzitează Aeroportul Internațional Henri Coandă.

Conform CNAB, toții pasagerii care au călătorit în China sau îl alte zone din Asia ce sunt afectate de coronavirus și au simptome respiratorii sunt sfătuiţi să contacteze imediat serviciul medical al Aeroportului Internaţional Henri Coandă şi să raporteze istoricul de călătorie.

„În vederea informării publicului privind pericolul reprezentat de noul coronavirus (2019-nCoV), la Aeroportul Internaţional Henri Coandă din Bucureşti au fost instalate, din seara zilei de 23 ianuarie, afişe în limbile română, engleză şi chineză. Astfel, pasagerii cu simptome respiratorii care au călătorit în China sau în alte zone afectate de noul coronavirus sunt sfătuiţi să contacteze imediat serviciul medical al aeroportului şi să raporteze istoricul de călătorie”, se arată într-un comunicat al CNAB, citat de Agerpres.

Integral pe Libertatea