Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Simona Traşcă a recunoscut că s-a confruntat cu multe greutăţi de-a lungul timpului, mai ales din cauza problemelor financiare şi a mărturisit că a vrut chiar să îşi pună capăt zilelor.

Mai mult, vedeta a suferit enorm după ce fostul soţ i-a luat copilul, pe care nu l-a mai văzut timp de nouă luni. A intrat în depresie şi a încercat să se sinucidă, fiind internată din această cauză la spitalul de psihiatrie, potrivit romaniatv.net.

"Nu mai suportam să văd haine de copil. Ultima oară a fost cel mai greu când am fost internată la spitalul de psihiatrie pentru că am încercat să mă sinucid şi nu am reuşit. A fost o trezire când am intrat pe uşă şi pentru prima dată fiul meu era supărat pe mine şi mi-a reproşat cum pot să fac aşa ceva. Atunci am zis că nu o să mai fac aşa ceva. Vreau să trăiesc orice ar fi", a mărturisit Simona Traşcă.