Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Sorin Adrian Pîrvulescu este băiatul Vioricăi Meleșcanu, a doua soție a fosilei comuniste. Fără pic de rușine, Meleșcanu și-a băgat nevasta, pe fiul și pe nora acesteia să încaseze bani fumoși de la stat. Sorin Adrian Pîrvulescu a lucrat ca expert juridic la Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații de unde a trecut la Senatul României ca șef peste Biroul de Proceduri Achiziții Publice.

Nevastă-sa, Camelia Oana Pîrvulescu, a lucrat ca director adjunct la firma Pintexim SRL, de unde a ajuns șef serviciu în Senatul României. Pe 30 mai 2013, Pîrvulescu a fost detașat la Ministerul Afacerilor Externe, condus în aceea perioadă de ministrul Titus Corlățean și a fost trimis consul la Consulatul României de la Cahul, Reublica Moldova, apoi consul în Luxemburg și la Strasbourg.

Nevasta lui Meleșcanu, pensionară, se cam plictisea acasă și cum neamurile nesimțiților sunt de neînlocuit, în 2013, Vosganian a numit-o pe Viki Viorica Meleșcanu în funcția de administrator special al companiei Avioane Craiova SA. Începând cu aprilie 2015, Vorica apare ca expert la Ministerul Economiei și administrator special la Avioane Craiova.

Integral pe Curentul