Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Rechizitoriul lui Gheorghe Dincă a scos la iveală amănunte șocante. În urma analizei comportamentale și a expertizei psihiatrice, specialiștii au aflat detalii groaznice despre acesta. Anchetatorii au descoperit ce consuma Dincă de fapt. Ce pastile lua criminalul pentru a își satisface poftele?

În rechizitoriul lui Gheorghe Dincă, acesta apare descris ca fiind o persoană „cu o sexualitate exacerbată pentru vârsta sa, (constatată cu ocazia expertizei psihiatrice și a analizei comportamentale), preocupat până la obsesie de propria virilitate și convins de efectul stimulant al sexului oral”. Criminalul în vârstă de 66 de ani este de fapt un obsedat sexual.

Anumite informații ce circulă în spațiul public susțin că de când soția lui Dincă a plecat în Italia, acesta a întreţinut relaţii sexuale pasagere cu fel de fel de femei. Gheorghe Dincă era atras în mod special de femeile decăzute social sau pe care le găsea pe stradă.

Integral pe Capital