Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ludovic Orban a declarat că are un plan bine pus la punct împotriva moţiunii de cenzură a PSD-ului şi că nu va avea nicio şansă să treacă.

După anunţul lui Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al PSD, că va depune moțiunea de cenzură împotriva proiectului PNL prin care primarii vor fi aleși, din nou, prin două runde de vot, premierul vine şi spune că moţiunea nu are nicio şansă.

„Noi avem ca obiectiv să fie adoptată legea privind alegerea primarilor în două tururi. Conform calculelor actuale, moţiunea nu are nicio şansă să treacă. Cei de la PSD sunt optimişti, dar vom vedea ce va fi. Eu v-am spus care este obiectivul. Noi am urmărit sistematic ca alegerea primarilor să se facă printr-un mecanism democratic, care să ofere legitimitate şi credem că alegerea în două tururi este cel mai democratic mecanism”, a afirmat premierul Ludovic Orban pentru dcnews.

Integral pe Evenimentul Zilei