Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Autor: 22 ianuarie 2020
O celebră cântăreață din România a rupt tăcerea și a vorbit deschis despre evenimentele din viața sa. Se pare că aceasta a trecut prin momente destul de grele, ba chiar a fost abuzata fizic destul de rău. Însă povestea cu bătaia nu este tot, cântăreața a vorbit și despre copilul ei care a dispărut.

Este vorba despre Mirabela Dauer. Se pare că renumita cântăreață nu a avut o viață chiar atât de roz. Aceasta a fost măritată cu un bărbat care o bătea crunt, în anii tinereții, iar in relația celor doi a rezultat un copil. În prezent, însă, nimeni nu mai are nicio informație despre despre fiul artistei.

Se pare că fiul artistei a dispărut din ochii publicului atunci când aceasta s-a separat de bărbatul care îi era tată. În trecut, apropiații Mirabelei Dauer au dat detalii neștiute despre cine este Nanu, cum obișnuia să îl alinte cântăreața pe fiul ei.

Integral pe Capital