Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Averea impresionantă pe care o are fiul senatorului PSD Nicolae Bădălău este inexplicabilă într-o țară modestă așa cum este România dar cum autoritățile sunt neputincioase în fața politicienilor și fiecare trage pe turta lui, stăm și ne uităm la averile imense acumulate de copiii unora ca Dragnea sau Bădălău. Hoțul Nicolae Bădălău știe să fure de la stat, dovadă stând condamnarea pentru furt din tinerețe.

Bădălău Junior, Gabriel și-a alungat soția și pe cei doi copii noaptea, cu două valize. Fostă cântăreață în trupa Sexxy, Claudia Pătrăşcanu i-a deschis proces de divorţ juniorului Bădălău și se va lupta în instanţă pentru copii şi pentru averea care este estimată la peste 50 de milioane de euro. Ziarul Click dezvăluie astăzi că „acuzaţiile de infidelitate se probează în cazul lui Gabi Bădălău. Nu doar atunci când forma un cuplu cu Claudia Pătrăşcanu a călcat pe ”bec”, ci şi acum. Afaceristul nu a mai avut răbdare să divorţeze la judecătorie de femeia cu care are doi copii, ci s-a cuplat cu o blondină pe care a dus-o prin vacanţe.

Integral pe Curentul