Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Incident extrem de grav, seara trecută, în apropierea Capitalei. Un politician din partea PNL susține că a fost bătut de interlopi.

Cornel Constantin Ofițeru consilier judeţean din partea PNL, susţine că a fost atacat seara trecută de mai mulţi interlopi. Politicianul spune că maşina sa a fost încercuită de mai mulţi indivizi cu maşini şi că aceştia i-au lovit autoturismul cu toporul. A scăpat după ce a fugit. Polițiștii au reținut un suspect.

„Mă îndreptam spre casă. Am fost oprit de o masina in interiorul caruia se aflau doi indivizi, unul dintre ei facând parte dintr-un clan interlop din comuna Chiajna. A fost un scandal în urmă cu trei săptămâni la alegerea primarului. Eu sunt preşedintele PNL Chiajna, consilier judetean de Ilfov. Un coleg a participat la sedinta de consiliu pentru alegera unui nou viceprimar. La sedinta au facut scandal. Aceşti interlopi împreună cu primarul din functie care le este si naş, au facut amenintari si intimidari pentru a-si impune noul viceprimar în functie.

Integral pe Evenimentul Zilei