Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

„Adevărul” a obţinut o filmare, realizată la Paşcani, din care reiese că primarul comunei Mogoşeşti Siret, cel care a recunoscut că a făcut sex cu două minore, a fost, în trecut, unul dintre oamenii de bază ai filialei judeţene a PNL.

În timpul campaniei electorale din 2016, mai mulţi candidaţi ai PNL, printre care Marius Bodea, Dumitru Oprea sau Iulia Scântei, toţi actuali parlamentari, au mers la Paşcani la un eveniment de partid. Mai mulţi membri de partid importanţi din zona Paşcaniului au urcat atunci pe scenă. Evenimentul, filmat de Bit TV Paşcani, ni-l arată pe Damian Butnariu, primarul din Mogoşeşti Siret, într-o formă de zile mari.

Glumeţ, cu un discurs politic îndreptat împotriva adversarilor politic, Butnariu stârneşte uralele spectatorilor, dar şi aplauzele candidaţilor PNL la funcţia de parlamentar. În timpul discursului, Butnariu se plânge de faptul că tânăra generaţie este exploatată de străini. „Copiii noştri să muncească. Să nu-i creştem, să-i învăţăm aici şi ne lasă, pleacă în afară, îi exploatează alţii...De ce noi să nu ne ridicăm ca şi oameni ai locului”, spune Butnariu, potrivit filmării.

Integral pe Adevărul