Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Guvernul Orban îşi cere moţiune de cenzură. E pe picior de plecare de când a intrat în Palatul Victoria. Dar, ca să se ajungă la anticipate, trebuie să dispară cu Parlamentul de gât. Ludovic Întâiul mai are o singură aspiraţie: să devină Ludovic al Doilea.

În consecinţă, PNL trebuie să îşi asume mai multă răspundere decât are. De cuius, defunctul Executiv Dăncilă şi-a făcut datoria: le-a lăsat liberalilor greaua moştenire. Depinde de ei să n-o risipească, astfel încât orice gogomănie să poată fi pusă în continuare pe seama PSD.

Cu bagajele la uşă, câţiva miniştri liberali, ahtiaţi după imagine, au demarat proiecte megalomaniace – la Interne, la Muncă, la Educaţie. Important e să le plimbe prin faţa camerelor de luat vederi. Dacă domnul Vela pare mai vioi când face instrucţie cu poliţiştii şi jandarmii, doamnă Alexandru, mohorâtă, cu profilul său dantesc, a devenit coşmarul din bolgia pensionarilor. Cât despre buimăcita doamnă Anisie, n-are cum să sară peste umbra sa de inspectoraş şcolar.

Integral pe Gândul