Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Câteva zeci de angajați ai Societății de Transport București (STB) au ieşit în stradă nemulțumiți de faptul că Autobaza Pipera va fi relocată etapizat, în același loc urmând să fie construit Spitalul Metropolitan.

Angajații Societății de Transport au ieșit ieşit să protesteze, la baza Podului Pipera, din Capitală, după ce au primit o notă informativă, în care se arată că vor fi relocați. Conform documentului obținut de MEDIAFAX, relocarea va avea loc în trei etape, începând de luni și continuând în 22 și 27 ianuarie.

„Aici, la autobaza Pipera s-a luat decizia, în urmă cu aproximativ doi ani, să se mute această autobază. Nu s-a făcut nimic, nu s-au alocat fonduri pentru a se face altă locație unde să fim mutați. Acum, în cinci zile, s-a luat decizia că trebuie să plecăm, să ne ducă în Giurgiului, unde este o bază dezafectată, ca să parcăm. Ca nemulțumire, fluxul tehnologic, adică alimentat, spălat, control canal, să îl facem la autobazele de pe traseul de retragere”, a spus, pentru MEDIAFAX, liderul de nucleu la Autobaza Pipera, Vasile Ciută.

Integral pe Cotidianul