Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Mama Alexandrei Măceșanu este convinsă că fiica ei trăiește, în ciuda publicării a unor noi date din rechizitoriul procurorilor DIICOT în cazul crimelor din Caracal. Presupusul asasin s-au fi destăinuit unui coleg de celulă, în fapt un investigator sub acoperire, căruia i-ar fi spus ce a făcut cu cele două fete, pe care le-ar fi ucis.

"Alexandra a luptat și va lupta. Nu este moartă în acel butoi. Nu cred absolut nimic din ce spune. Cum să crezi că vorbește acele lucruri cu un coleg de celulă. Dincă minte în continuare. Domnul procuror mi-a spus că Alexandra ar fi sunat familia, nu la poliție", a declarat Teodora Măceșanu, mama Alexandrei, la România Tv.

Noi detalii îngrozitoare ies la iveala din rechizitoriul dosarului Caracal obţinut de Antena 3. Gheorghe Dincă a fost interogat în celulă de un polițist sub acoperire. Presupusul criminal i-a marturisit acestuia ororile la care le-a supus pe Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu.

Declaraţiile şocante au fost înregistrate, iar acum sunt probe in dosar. Potrivit procurorilor, Dinca şi-a calculat fiecare pas. Şi-a transformat casa într-o închisoare în care victimele erau supuse unor tratamente barbare.