Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Primarul localităţii ieşene Mogoşeşti-Siret, Damian Butnariu, a anunţat că se autosuspendă din PNL, fiind implicat într-un dosar în care este acuzat că a făcut sex cu două minore de 17 ani, chiar în sediul Primăriei.

El a spus că se autosuspendă "până când adevărul va ieşi la suprafaţă în acest caz", vechi de 13 ani.

Damian Butnariu, primarul PNL al localităţii ieşene Mogoşeşti-Siret, aflat la al patrulea mandat, a anunţat, vineri, pe Facebook că se autosuspendă din calitatea de membru al PNL, întrucât numele său apare într-un dosar în care este acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu două minore în sediul primăriei din localitate.

"În an electoral, este normal să fii atacat mediatic de către toţi cei care tânjesc la funcţia ta. M-am trezit astăzi, personaj principal într-o poveste, veche şi încheiată de 13 ani, în care am avut calitatea de martor. (…) Sunt membru al PNL de la începutul carierei mele publice şi înţeleg să mă pun la dispoziţia conducerii partidului în această situaţie şi rog să se ia act de dorinţa mea de a mă autosuspenda din această calitate, până când adevărul va ieşi la suprafaţă în acest caz", a precizat primarul Damian Butnariu.

Integral pe România Liberă