Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Damian Butnariu, primarul comunei Mogoşeşti Siret, judeţul Iaşi, a anunţat public că a cerut autosuspendarea din funcţia de membru al PNL Iaşi. Surse liberale au precizat că acestuia îi va fi retras sprijinul politic în perioada următoarea.

Până să fie exclus din partid, primarul ieşean a fost suspendat din funcţia de membru PNL, el susţinând într-o postare pe Facebook că “s-a pus la dispoziţia conducerii partidului”. Decizia vine după ce în cursul zilei de vineri, 17 ianuarie, „Adevărul” a dezvăluit că Damian Butnariu a recunoscut, într-o declaraţie la DIICOT, că a făcut sex cu două minore, în sediul Primăriei, plătind pentru serviciile sexuale 100 de lei unui proxenet. Declaraţia judiciară a menţinută de Butnariu şi în timpul unui proces de proxenetism în care mai multe persoane au fost condamnate. Proxenetul pe care l-a plătit primarul a fost condamnat la 15 ani de închisoare.

Integral pe Adevărul