Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liderul Pro România, Victor Ponta a recunoscut. Acesta a venit cu noi declarațiile după afirmațiile jurnalistului Moise Guran, prin care susținea că mai mulți premieri l-au dorit în cabinetele lor. Ponta susține că este conștient de „diferența între a sta în tribună și a fi pe teren”. El a vorbit și despre banii pe care îi primește Moise Guran.

Liderul Pro România a confirmat faptul că în 2012 i-a făcut o propunere lui Moise Guran să se alăture partidului său. De asemenea, Ponta consideră că nu este „de condamnat” faptul că Moise și-a asumat „intrarea pe teren”.

„Confirm faptul ca i-am propus in 2012 lui Moise Guran sa faca parte din echipa mea guvernamentala / pe model american am considerat mereu ca cel mai important lucru este modul de gestionare a economiei “It’s the economy stupid “ – ca sa ai bani de politici sociale si proiecte de dezvoltare / chiar daca m-a refuzat atunci am dovedit ulterior ca gandirea noastra economica este surprinzator de apropiata / si m-am bucurat cand a sprijinit public si a laudat masurile fiscale adoptate in 2014-2015 .

Integral pe Capital