Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Prin noua generaţie care va fi lansată în acest an, Dacia Sandero va face un imens pas înainte din punct de vedere tehnic şi estetic. Concret, conform jurnaliştilor de la carscoops.com, care au publicat şi o serie de imagini-spion cu noul model, maşina va avea dimensiuni mai mari, dar şi o platformă tehnică modernă denumită CMF-B, similară cu cea a actualului Clio, Captur sau Nissan Juke.

Drept urmare, în comparaţie cu actualul model, noul Sandero va avea îmbunătăţiri semnificative la capitolele manevrabilitate şi siguranţă. Sursa citată susţine că noul Sandero va avea un design apropiat de cel al noului Duster de la care va împrumuta mai multe elemente de design exterior printre care şi grila, farurile sau blocurile otice din spate. Ca o noutate, pe maşină vor fi montate şi motoare pe benzină de 1,3 litri dezvoltate de Renault împreună cu Daimler. Acest propulsor care are o putere de 130 de cai echipează mai multe modele Renault sau Mercedes-Benz şi acum va ajunge şi la Dacia.

Integral pe Adevărul