Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Şeful Inspecţiei Judiciare, Lucian Netejoru, a convocat Adunarea generală a inspectorilor judiciari pentru emiterea unui punct de vedere privind eliminarea pensiei de serviciu.

„Inspectorul-şef al Inspecţiei Judiciare emite următorul ordin: Convoacă Adunarea generală a inspectorilor judiciari la data de 21 ianuarie, pentru formularea unui punct de vedere motivat privind iminenta abrogare a prevederilor legale care consacră pensia de serviciu, din perspectiva încălcării independenţei şi statutului constituţional al judecătorilor şi procurorilor”, potrivit notei transmisă de şeful IJ.

Joi, Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) anunţa că Adunările Generale al judecătorilor şi procurorilor au fost convocate, tot pe data de 21 ianuarie, pentru formularea unor puncte de vedere privind „iminenta abrogare” a pensiei de serviciu.

Integral pe Evenimentul Zilei