Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Kuki Bărbuceanu, președintele unui ONG care se ocupă de bunăstarea animalelor și apropiat al Cristinei Țopescu a explicat care crede că au fost cauzele pentru care au murit cei doi câini ai prietenei sale. Moartea lor a survenit deși animalele erau îngrijite exemplar.

Deși își iubea animalele și le îngrijea exemplar, decesul subit al Cristinei Țopescu a făcut ca doi dintre câinii săi să moară în chinuri. Kuki Bărbuceanu, președintele unui ONG care se ocupă de bunăstarea animalelor și apropiat al Cristinei Țopescu, crede că cei doi câini găsiți morți au fost uciși de o cățea foarte agresivă pe care o deținea stăpâna lor.

”Nu avem încă rezultatul necropsiei de la IDSA, dar din ce bănuim noi şi mai mult ca sigur aşa s-a întâmplat, câinii morţi au fost ucişi de o căţea a Cristinei, foarte agresivă. Această Sissi reacţiona foarte agresiv când alt câine încerca să o domine şi sărea la bătaie. Cei doi câini care erau deja morţi probabil au fost omorâţi de Sissi”, a declarat Bărbuceanu, pentru dcnews.ro.

Integral pe Capital