Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Pe fondul deciziei anunțate de către prim-ministrul Ludovic Orban, în ședința de Guvern de joi, de a merge în Parlament pentru asumarea răspunderii privind alegerea primarilor în două tururi, s-a aflat ce vor face social-democrații.

Aflat în Olt, alături de Paul Stănescu, Marcel Ciolacu a anunțat cât se poate de clar ce au de gând să facă social-democrații pe acest subiect. “În trei zile după ce vine asumarea, vom depune o moțiune de cenzură”, a afirmat Ciolacu, în această dupăa-amiază.

Liderul interimar al PSD-ului a completat spunând că a discutat deja cu Kelemen Hunor, liderul UDMR. “Și este de acord să susțină alături de PSD această moțiune deoarece nu este corect să vii cu modificări legislative -indiferent dacă te avantajează sau nu politic- și să încerci să schimbi regulile în timpul jocului”, a susținut Marcel Ciolacu.

Integral pe Naţional