Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

În cursul acestei dimineți, trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu a fost incinerat la crematoriul Vitan-Bârzești. Cel care s-a ocupat îndeaproape de incinerarea Cristinei Țopescu a fost chiar fratele ei, Cristi. Printre persoanele prezente s-a numărat și Ștefan Bănică Jr., bărbatul cu care regretata jurnalistă a trăit o poveste de dragoste.

Ștefan Bănică Jr. a venit cu mașina, însă când a văzut mulțimea de jurnaliști, ar fi întors și ar fi intrat prin spatele crematoriului.

„Mi-e foarte greu să scriu aceste rânduri. A fost un OM frumos, idealist, cu un suflet mare și un excelent profesionist în meseria ei. A fost omul alături de care am trăit una dintre cele mai frumoase și intense perioade din viața mea. Drum lin printre îngeri! Vei avea întotdeauna un loc special în sufletul meu”, a scris, în urmă cu două zile, Ștefan Bănică.

Integral pe Evenimentul Zilei