Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat la conferința de alegeri de la PSD Olt, imediat după anunțul lui Ludovic Orban privind angajarea răspunderii pe alegerea primarilor în două tururui, că PSD va depune o moțiune de cenzură, însă nu se va ajunge la alegeri anticipate. Ciolacu susține că PSD este pregătit să formeze o nouă majoritate care să propună un premier din afara partidului, după demiterea actualului Guvern.

„O să depunem o moțiune de cenzură împreună cu primii parteneri, cu grupul UDMR, și vă spun că va trece această moțiune de cenzură. Nu avem alt obiectiv decât să treacă această moțiune.

Nu vom intra în anticipate. Vom demonstra că avem capacitatea de a crea o nouă majoritate parlamentară. O singură condiție avem: să nu ne cereți să promovăm un membru de partid în funcția de prim-ministru. Vom căuta ca propunerea noastră să fie alta decât un membru de partid din interiorul PSD”, a declarat Marcel Ciolacu.

Integral pe Digi24