Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cristina Ţopescu va fi incinerată astăzi la crematoriul Vitan Bârzeşti, aşa cum şi-a dorit regretata jurnalistă. Cenuşa va fi depusă într-un cavou din cimitirul Bellu.

Între timp, sute de oameni, prieteni şi colegi şi-au luat rămas buna de la jurnalistă. Fostul său şef de la ministerul Sănătăţii, doctorul Horaţiu Moldovan, spune că nicio clipă nu s-a gândit la acest sfârşit tragic, ci a crezut că este în vacanţă.

Zeci de oameni, rude şi cunoscuţi ai Cristinei Ţopescu au ajuns la capela Cimitirului Belu pentru a-și lua la revedere. Mama jurnalistei a venit din Germnia imediat ce a aflat de tragedie.

Cu lacrimi în ochi, prietenii Cristinei Ţopescu au adus coroane de flori, au aprins lumânări şi s-au rugat la căpătâiul regretatei jurnaliste.

Între timp, ancheta este în plină desfăşurare, iar apropiaţii jurnalistei spun că problemele cu banii ar fi aruncat-o într-o depresie cruntă, însă exclud categoric varianta unei sinucideri. Anchetatorii au deschis un dosar de moarte suspecta, după ce a fost găsită fără suflare în locuinţa sa din Turnari. Varianta luată în calcul în ce priveşte cauza morţii este un infarct survenit în timpul somnului.