Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Metroul din Cluj-Napoca va avea gata licitația în luna martie, o spune în exclusivitate pentru Digi24 primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc. De asemenea, trenul metropolitan care se dorește să facă legătură directă între localitățile din vecinătatea Clujului, va avea, tot în 2020, terminat studiul de fezabilitate. Noi termene pentru centura metropolitană au fost date de edil: 1 ianuarie 2024.

Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca: În acest moment, studiul de specialitate este aflat în fază de licitație, licitația este contestată, urmează ca în maximum 45 de zile, instanța să constate, să se propunțe, după aceea se va merge mai departe cu realizarea studiului de fezabilitate pentru trenul metropolian și de prefezabilitate pentru metrou. Sunt vreo două firme din București, se contestă între ele. Până la urmă este și o miză mare, aproximativ 10 milioane de euro. Dar după care ne vom apuca de treabă.

Integral pe Digi24