Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Avem un primar general care face tot ce îi stă în putinţă pentru a nu obţine un al doilea mandat: Gabriela Firea. Aceasta în condiţiile în care trendurile politice o ajută foarte mult să fie realeasă.

Tot ce trebuie (sau trebuia) să facă e (era) să stea cuminte, să se mediatizeze masiv cu ce a făcut şi să profite de greşelile adversarilor politici. Dar nu, ea nu şi nu, nu face acest lucru. În primul rând, are un motiv natural: s-a afirmat până acum ca politician nefiind deloc cuminte, ieşind public şi manifestându-se foarte vocal, autovictimizându-se.

Se mediatizează masiv, dar nu voit, cu ceea ce face, prin natura lucrurilor, creînd eveniment politic. Evenimentul politic pe care îl produce este negativ pentru ea şi pozitiv pentru adversarii ei politici.

În acest mod, evenimentul politic negativ pe care-l induce se augmentează la sentimentul negativ general contra PSD, pe care acest partid l-a determinat în ultimii trei ani, în rândurile electoratului propriu.

Gabriela Firea nu profită deloc de greşelile politice făcute de adversarii ei. Aceştia lucrează pentru ea, pe măsură ce alegerile locale se apropie, în timp ce ea lucrează contra propriilor interese.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.