Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Victor Ponta a vorbit despre planurile partidului Pro România privind alegerile locale, schițând deopotrivă portretele candidaților din partea celorlalte formațiuni politice. Liderul Pro România a susținut că „în situații excepționale”, partidul său ar putea avea candidați comuni cu PSD pentru alegerile locale. Fostul ministru a mai precizat că Nicușor Dan este cel mai potrivit candidat pentru Primăria Capitalei, dar că acesta nu are suficientă susținere politică.

În opinia sa, Vlad Voiculescu „vrea doar să fie șeful peste cele 19 spitale din București ca să aibă acces la buget”, în timp ce ”PNL n-are candidat deloc”, chiar dacă e cel mai mare partid. „Vor fi oameni care n-au candidat niciodată. E un avantaj pe care îl ai atunci când faci un partid nou”, a spus Victor Ponta, vizând astfel candidații Pro România.

Integral pe Evenimentul Zilei