Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Continuă reforma începută în MAI. Ministrul Marcel Vela anunţă că va reduce posturile de conducere din Jandarmerie, în special pe cele cu salarii foarte mari! Toate schimbările produse sau care urmează a avea loc în MAI nu urmăresc decât eficientizarea instituţiei, anunţă Marcel Vela. Ministrul liberal vrea ca cetăţenii să simtă cu adevărat că „Internele” sunt alături de ei şi îşi propune să crească, de la 30% la „cât mai mult” cota de încredere în poliţişti şi personalul MAI.

Ca o primă măsură, Jandarmeria va copia modelul Poliţiei de Frontieră, acolo unde existe o comandă regională, în subordinea căreia se află mai multe inspectorate. Astfel, comunicarea va fi mult mai eficientă, dă asigurări ministrul: „Pentru MAI va fi bine, se reduc anumite posturi de conducere cu salarii foarte mari, aşa că pot să rămână bani pentru dotarea poliţiştilor şi pentru modernizare. Am discutat de o programare bugetară, fiecare minister trebuie să facă propuneri, noi să le analizăm. Este foarte greu să se comunice cu 40 de directori economici. Suntem organizaţi dupa reforma din 1968”.

Integral pe Gândul