Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS) a menţinut sancţiunea cu 75.000 de lei penalitate sportivă dictată de Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal împotriva clubului FCSB în cazul împrumutului acordat grupării Astra Giurgiu, a anunțat FRF pe site-ul oficial.

„Decizia Comisiei de Disciplină şi Etică a FRF nr. 6 din 10 iulie 2019 cu privire la sancţionarea clubului FCSB, penalitate de 75.000 de lei, ca urmare a împrumutului acordat clubului AFC Astra, a devenit definitivă, procedurile în faţa Tribunalului Arbitral al Sportului de la Lausanne încheindu-se marţi, 14 ianuarie 2020. Astfel se confirmă legalitatea soluţiilor pronunţate de organismele jurisdicţionale ale FRF, respectiv Comisia de Disciplină şi Etică şi Comisia de Recurs”, se menţionează pe site-ul citat.

Pe 10 iulie 2019, clubul FCSB a primit o sancţiune cu o penalitate în valoare de 75.000 de lei pentru că a împrumutat cu o sumă de bani în sezonul precedent gruparea Astra Giurgiu, iar acest fapt putea aduce atingere integrităţii Ligii I în meciurile dintre cele două formaţii. Tot cu suma de 75.000 de lei a fost sancţionată în acest caz şi Astra Giurgiu.

Integral pe Cotidianul