Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Speriat de reacţia furioasă a poporului, care continuă să iasă seară de seară pe străzi pentru a protesta faţă de o crimă şocantă, regimul de la Teheran încearcă să-şi justifice gestul odios de a a ataca un avion comercial.

În Iran, atunci când ai impresia că mai rău de atât nu se poate, televiziunea iraniană îţi demonstrează că, atunci când vorbim despre regimul care a furat ţara timp de 41 de ani, la propriu şi la figurat, orice e posibil!

Principalul aparat de propagandă al statului s-a pus în funcţiune, la turaţie maximă, odată cu asasinarea generalului Ghasem Soleimani, iar apoi şi-a continuat activitatea, încercând să justifice doborârea unui avion de pasageri cu o rachetă! Astfel, mai întâi, a fost difuzat un interviu cu un cetăţean care a putut rosti o frază halucinantă: „Poate că ceea ce s-a întâmplat a fost normal!“.

Integral pe Adevărul