Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Roxana Stroe, coordonator al Directiei Farmacovigilenţă şi Managementul Riscului din cadrul Agenţiei Naţionale a Medicamentului şi Dispozitivelor Medicale din România (ANMDMR), a fost numită marţi preşedinte al instituţiei de către ministrul Sănătăţii, Victor Costache.

Numirea Roxanei Stroe în funcţia de conducere vine după ce, săptămâna trecută, ministrul Victor Costache l-a demis pe Marius Daniel Şişu. Potrivit Hotnews.ro, Marius Daniel Şişu fusese numit preşedinte interimar al ANMDM de fostul guvern, în februarie 2019, cu toate că picase examenul de admitere la Facultatea de Farmacie cu mai puţin de un an înainte.

Roxana Stroe este medic primar Farmacologie Clinică şi lucrează în cadrul ANMDMR de la sfârsitul anului 2010. În prezent ocupă functia de coordonator al Directiei Farmacovigilentă şi Managementul Riscului. Din 2014 este membru în Comitetul de Farmacovigilenţa şi Managementul Riscului al EMA, iar din martie 2019 membru altern al EMA Management Board, anunţă Ministerul Sănătăţii, printr-un comunicat de presă.

Integral pe Gândul