Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Iranul ameninţă că va bombarda oraşele Dubai, Emiratele Arabe Unite, şi Haifa, Israel, dacă Statele Unite ale Americii vor riposta ca urmare a atacului cu rachete balistice asupra bazelor americane din Irak. Anunţul a fost făcut de o televiziune a Gardienilor Revoluţiei iraniene.

„Avertizăm aliaţii SUA, care au oferit baze pentru armata lor teroristă, că oricare teritoriu care va servi drept punct de atac împotriva Iranului va fi bombardat”, scrie Dailymail cu referire la un mesaj transmis de Gardienii Revoluţiei iraniene. Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a anunţat marţi seară că va face o declaraţie miercuri dimineaţă după loviturile iraniene asupra unor baze militare din Irak unde staţionează soldaţi americani, notează AFP. „Evaluarea pagubelor şi victimelor este în curs. Până în prezent, totul este bine!”, a scris Donald Trump într-un mesaj pe Twitter.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.