Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Pentru cei care vor să petreacă Revelionul în afară țării, destinațiile sunt pe alese și pentru toate buzunarele. Cei cu dare de mână au la dispoziții petreceri exlcusiviste în Dubai sau St. Barts unde prețurile pentru sărbătoarea de Anul Nou pot depăși 80 de mii de dolari.

Dacă vreţi să fiţi printre primii pământeni care păşesc în noul an, atunci Sydney este destinaţia perfectă pentru Revelion. În plus, metropola australiană se laudă an de an cu cel mai spectaculos foc de artificii din lume. Preţul mediu de cazare pentru un hotel de 3 stele este de 200-400 € şi poate trece de 400 de euro, dacă rezervarea este făcută în ultimul moment.

Schimbăm continentul şi dacă vreţi să luaţi parte la cea mai cunoscută petrecere de revelion din lume, atunci trebuie să ajungeţi la New York. Time Square şi bila celebră care cade de 112 ani în ultimul minut al anului adună anual peste 1 milion de turişti.

Integral pe Digi24