Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

600 de membri ai USR au semnat apelul prin care solicită revenirea în partid a vicepreședintei Organizației Ilfov, Olimpia Ardelean, exclusă din USR de Dan Barna. Acesta este acuzat de mai mulți colegi de„ execuții și epurări”.

Scandalul a pornit după ce vicepreședinta Organizației Ilfov, Olimpia Ardelean, a fost exclusă din partid. Ulterior, peste o mie de membri ai partidului au semnat apelul prin care solicită revenirea asupra acestei decizii.

Dan Barna le-a răspuns, sâmbătă, contestatarilor săi din USR: „Nu mai putem folosi scandalul ca formulă de șantaj în partid”.

„În momentul de față există o decizie foarte clară a Biroului Național. Acolo nu este nimic de discutat. Există o cale de atac pe care fosta noastră colegă, dacă consideră necesar, poate să o folosească. Dincolo de asta, partidul trebuie să își respecte deciziile organelor de conducere”, a spus Dan Barna, când a fost întrebat dacă ar fi posibilă revenirea asupra deciziei excluderii Olimpiei Ardelean din USR.

Integral pe Digi24