Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Abator clandestin, şobolani şi focar de infecţie, la doi pași de centrul Capitalei. Printre case şi în apropiere de o grădiniță, sunt crescuți și uciși „tradițional” peste 30 de porci, în condiții mizerabile. Grav e că unii cumpără această carne pentru masa de Crăciun. Animalele sunt înghesuite într-o baie dezafectată, iar singura dată când văd lumina zilei este atunci când sunt sacrificate, pe un maidan sufocat de gunoaie și pe care colcăie șobolanii. Totul vine la pachet cu un aer greu de respirat pentru localnici. Vecinii au cerut disperaţi o soluţie, dar autorităţile ridică din umeri: este proprietate privată. În lipsa unor sancţiuni, proprietarul le oferă vecinilor bonus și un spectacol la fel de amar.

Vecin păgubit: Să vă arăt unde trăiesc porcii, ca și noi. Deschid geamul acesta și vedeți ce miros infernal există?

Proprietar porci: Pleacă (înjuratură) de acolo!

Vecin păgubit: Acesta este vecinul nostru care crește porcii. Are cred 30 de porci înăuntru în acest coteț, este infernal.

Integral pe Digi24