Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Peste 500 de membri USR au semnat mesajul transmis, joi, echipei lui Dan Barna, prin care se cerea revenirea asupra deciziei de excludere din partid în cazul Olimpiei Ardelean, după ce aceasta a pus sub semnul întrebării, într-o postare pe Facebook, autenticitatea tuturor semnăturilor strânse în campania Fără penali în funcții publice.

Informația a fost publicată, vineri, de senatorul USR, Mihai Goțiu, pe Facebook. Goțiu i-a cerut președintelui USR să oprească oprească ”vânătoarea de țapi ispășitori” și susține că ”nu postarea Olimpiei Ardelean e cauza scorului de la cele mai recente alegeri”.

Pe de altă parte, USR a precizat, într-un comunicat, că Biroul Național a exclus-o pe Ardelean în ședința de miercuri seară după ce a fost reclamată de 15 colegi ”pentru jigniri și pentru o poziție publică ce a afectat imaginea USR în campanie”.

Integral pe G4media.ro