Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Senatorul PNL, Alina Gorghiu, afirmă, într-o postare, că echipa Guvernului Orban a decis să își asume răspunderea în Parlament pe anumite legi deoarece bombele rămase de la PSD trebuie dezamorsate.

Alina Gorghiu mai declară că scopul Guvernului este acela de a scoate România la liman rapid. Senatorul PNL spune că economia trebuie repusă pe linia de plutire , nemaifiind timp de așteptat. Alina Gorghiu spune că există două soluții, și anume alegerile anticipate sau continuarea actualei guvernări, care este una pro – europeană.

„Știți doar, PSD a lăsat la toți stâlpii de rezistență ai statului dinamită! Și evident că bombele rămase de la guvernarea PSD trebuie dezamorsate. Nu peste o lună, nu la anul, ci cât mai urgent! Iată de ce echipa premierului Orban se află în plină procedură pentru angajarea răspunderii în fața Parlamentului.Și nu o face cu zâmbetul pe buze! Guvernul PNL joacă cu mandatul pe masă. Miza este una uriașă, aceea de a scoate România la liman rapid.

Integral pe Evenimentul Zilei