Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

O sală de sport ce a costat circa 2 milioane de lei stă închisă de 5 ani, iar pentru a fi funcțională va fi reparată cu un cost de trei ori mai mare.

Lucrările la sala de sport de la Colegiul Național George Coșbuc din Cluj Napoca, au fost finalizate de câțiva ani, dar aceasta nu a fost inaugurată din cauza unui grav defect de proiectare. Potrivit specialiștilor, una dintre grinzile principale, care au rolul de a susține planșeul de peste parter, s-a fisurat și s-a curbat. La vremea respectivă, direcțiunea școlii a decis să nu permită accesul elevilor în această sală de sport, pe motiv că le poate pune viața în pericol.

Sala de sport a fost inaugurată în anul 2014, și are două etaje, care permit desfășurarea mai multor tipuri de sport. În total, există peste 650 de metri pătrați de suprafețe care permit derularea orelor de sport și a diferitor competiții sportive. Sala a fost inaugurată în 2014, dar a fost închisă la scurt timp.

Integral pe Evenimentul Zilei